Kantoor met bureau's en bureaustoel

Vizion Financial Consult

Sinds juni 1999 zijn wij - als volledig onafhankelijk adviseurs - gevestigd te Culemborg (Roosje Voslaan 4), met een duidelijke visie en werkwijze. Onder leiding van Erkend Hypotheekadviseur Danny van Asten en verzekeringsadviseur John Biesheuvel, beiden met zo’n 20 jaar ervaring, adviseert Vizion Financial Consult u graag, gedegen en met de overtuigende visie van een totaalconcept. 

Afgemeten aan het gemiddeld aantal polissen (7) die onze relaties bij ons kantoor hebben afgesloten, blijkt eens te meer dat deze visie in hoge mate gewaardeerd wordt. U kunt al uw zaken bij één intermediair onderbrengen met als voordeel dat uw zaken beter op elkaar (zullen) worden afgestemd en het voor u tegelijkertijd overzichtelijker wordt. 

Collectief

Als werkgever wilt u natuurlijk dat alles voor uw medewerkers tot in de puntjes is geregeld. Vizion Financial Consult gaat hierin voor u nog een stap verder. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een adviseur periodiek op een vast tijdstip bij u op kantoor aanwezig te laten zijn, een zogenaamd bedrijfsspreekuur. U en uw werknemers kunnen dan terecht voor vragen en/of advies m.b.t. financiële zaken en verzekeringen. Wist u dat u uw medewerkers bijvoorbeeld ook zelf collectief een hypoheek- en/of verzekeringsvoordeel kunt aanbieden? 

Maatwerk

Als gevolg van een in toenemende mate terugtredende overheid - met name op het gebied van oudedags-en zorgvoorzieningen - krijgen particulieren en bedrijven steeds meer financiële verantwoordelijkheid en moeten daardoor zelf op zoek naar oplossingen. Vizion Financial Consult beseft als geen ander, dat hierdoor een dringende en sterk groeiende behoefte bestaat aan maatwerkadvisering. Bij uw keuze uit de (talloze) beschikbare financiële producten mag een vakkundig advies derhalve niet ontbreken. Voor dit maatwerk is echter meer nodig dan alleen een aanvraagformulier. Tevens moet u voor advies en uw eventuele vragen een beroep kunnen doen op een vertrouwde vakspecialist.

Vizion Financial Consult biedt u alle voordelen van een klein en flexibel kantoor met de kennis, ervaring, diensten en producten van een groot landelijk opererende financieel dienstverlener.